OMPELIMON PALVELUT

Pukuompelijamestari ja pukusuunnittelija Irina Rogusina tarjoaa asiakkaille monipuolista ja ammattitaitoista pukuompelupalvelua jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Takkien
korjausompelua

Takkien hihojen ja helman lyhennykset/pidennykset, kavennukset, hartialinjan muokkaukset, vuorin korjaukset jne...

Naisten jakkupukujen
ompelua mittatilauksena 

Naisten jakkujen, housujen, kotelomekkojen ja hameiden ompelua mittatilauksena.

Housujen
Korjausompelua

Housujen lyhennykset/ pidennykset, 

lahkeiden kavennukset, 

vyötäröstä kavennukset

jne...

Hääpukujen ompelua
mittatilauksena

Hääpukujen suunnittelua ja ompelua mittatilauksena.

Juhlapukujen 
korjausompelua

Hää- ja juhlapukujen lyhennykset

kavennukset/levennykset, muokkaukset jne...

Juhlapukujen ompelua
mittatilauksena

Juhlapukujen ja iltapukujen suunnittelua ja ompelua mittatilauksena.

Pukuompelun mestari Irina Rogusina valmistaa klassisia sekä romanttisia pukuja. Puvut voivat olla minimalistisen linjakkaita tai hienosti koristeltuja erilaisilla ainutlaatuisilla koristelutekniikoilla. Suunnittelija löytää inspiraatiota jokapäiväisestä elämästä, luonteesta, musiikista, historiallisista taideteoksista, menneiden epookien pukutyyleistä ja linjoista ottaen huomioon nykymuodin trendejä ja niiden tulevaisuuden näkökulmia. Hää- ja juhla-asujen suosituimpia siluetteja ovat merenneito- ja prinsessamallit sekä A-linjaiset ja suoralinjaiset mallit. Puvut voi suunnitella joko laahuksen kanssa tai ilman laahusta. Puvuissa käytetään vain hyvälaatuisia Euroopan valmistajien kankaita ja ompelutarvikkeita. Suosituimpia pukujen materiaaleja ovat pitsi, sifonki, tylli, organza, satiini, jakkardi, kreppi ja jerssi. Hääpuvut ja juhlapuvut ommellaan Suomessa korkeatasoista ompelutekniikkaa noudattaen.

Irina Rogusina luo oman brändin mallistoja sekä suunnittelee ja valmistaa hääpukuja ja juhlapukuja mittatilauksena. Hänen tavoitteena on luoda asuja, jotka ovat harmoniassa omistajansa kanssa ja korostavat naisen luonnollista kauneutta. Asiakkaan persoona ja toiveet ovat Irinan pukusuunnittelun lähtökohtia.

PUKUOMPELIMO IRINA

Metsäpurontie 19-21 Helsinki Finland

Taoskuja 1 Vantaa

0442571166

pukuompelimoirina@gmail.com